Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Τζούλια: Ερωτευμένη με τον... ακέφαλο καβαλάρη της!

Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είναι συχνό φαινόμενο μεγάλοι έρωτες να γεννιούνται στα γυρίσματα μίας ταινίας. Από τον Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί μέχρι την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και τον Φάνη Μουρατίδη εδώ στην Ελλάδα. Από την παράδοση δεν θα μπορούσε να ξεφύγει η Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία δηλώνει ότι η ταινία (ναι η τσόντα) το «Απαγορευμένο» στάθηκε η αιτία να γνωρίσει τον μεγάλο έρωτα.

Έχοντας παρακολουθήσει το dvd, είμαι σίγουρη ότι η ξανθιά ερωτεύτηκε το... μπουκάλι σαμπάνιας. Δεν έλεγε να το αποχωριστεί κι έδειχνε να περνάει καλύτερα μαζί του. Έλα, όμως, που κάνει την έκπληξη και δηλώνει ερωτευμένη με τον... ακέφαλο καβαλάρη της! Ο Ίαν Σκοτ βρέθηκε στην Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες και όλοι πιστέψαμε ότι ήρθε για επαγγελματικούς λόγους. Αλλά όπως φαίνεται, ο έρωτας ήταν αυτός που τον έφερε...

Ο έρωτας του για την Τζούλια, η οποία τον φιλοξενεί στο σπίτι της στην Εκάλη, ενώ φροντίζει να του δίνει και μία γεύση από τη νυχτερινή Αθήνα. Μάλιστα, ο φακός της Espresso τους τσάκωσε να φιλιούνται με πάθος στο τζιπ της Τζούλιας, αλλά και στο μπαλκόνι του σιιτού της. (Ε να μη δουν κάτι και οι γείτονες;) Η Τζούλια φέρεται να είναι τρελά ερωτευμένη, ενώ παραδέχεται ότι ο παρτενέρ της στην τσόντα της είχε συμπαρασταθεί μετά την κυκλοφορία της.

Στη συνέντευξη του στο «Όλα 10» ο Γάλλος δεν μου έδωσε την εντύπωση του ερωτευμένου με την Τζούλια. Ούτε καν ότι οι δυο τους είναι στο ψηστήρι. Αλλά όσα φέρνει η Τζούλια... Και τις επόμενες ημέρες άνθισε ο έρωτας τους. Να δεις φωτογραφίες από τις εξόδους τους. Λες και είναι αυτά που κόπηκαν στο μοντάζ του «Απαγορευμένου».

Υ.Γ. Δηλαδή Τζούλια και Σκοτ θα δείχνουν στα παιδιά τους το dvd και ωσάν άλλοι Τζολί και Πιτ θα λένε ότι αυτή είναι η ταινία που ερωτεύτηκαν η «μαμά» και ο «μπαμπάς»; Αν προχωρήσει ο έρωτας τους...

Υ.Γ. 2 Ο κολλητός της Τζούλιας που είναι αυτές τις μέρες;

Δεν υπάρχουν σχόλια: