Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ κ. ΕΡΝTΟΓΑΝ

*Αμφικτύων είναι ο Κωνσταντίνος Χρ. Κωνσταντινίδης ,


μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών

Γράφει ο *Αμφικτύων

Αύριο καταφθάνει ως γνωστόν ο Τούρκος πρωθυπουργός κ. Ρατζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα… για την παράδοση του μισού Αιγαίου. Η άφιξη του συνοδεύεται από την περικύκλωση, περίσφιγξη και απομόνωση των νησιών του Αιγαίου από τις Τουρκικές ένοπλες δυνάμεις . Προχθές τη νύχτα στο Αιγαίο έγινε χαμός ! ! Είχαμε σειρά αεροναυτικών επεισοδίων με τις τουρκικές δυνάμεις να συμπεριφέρονται όχι απλώς προκλητικά, αλλά καθαρά επιθετικά, με εγκλωβισμούς ελληνικών μαχητικών και ενός μεταφορικού αεροσκάφους C-130 από ραντάρ τουρκικών φρεγατών (!), αλλά και να παραβιάζουν περισσότερες από 17 φορές τον Ε.Ε.Χ. (ελλ. εναέριος χώρος) με ανθυποβρυχιακά ελικόπτερα S-70 και μαχητικά αεροσκάφη. Την σκυτάλη πήραν χθες το πρωί στις 09.14 τουρκικά μαχητικά F-16 που προχώρησαν σε παραβιάσεις του ΕΕΧ στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο. Όλα τα επεισόδια, τα σοβαρότερα και περισσότερα εδώ και πολλούς μήνες κρατήθηκαν μυστικά από την κυβέρνηση, προφανώς για να μην «χαλάσει το κλίμα» της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα αύριο Παρασκευή 14/5. Το κλίμα αυτών των συζητήσεων δεν χαρακτηρίζεται πλέον ως «διπλωματία των κανονιοφόρων» αλλά «επίθεση των κανονιοφόρων» που μεταφέρονται διπλωματικά από το Αιγαίο στην Αθήνα για να κάμψουν τους ψοφοδεείς να υπογράψουν. Φαίνεται ότι περάσαμε και το στάδιο της Συνομοσπονδίας Τουρκίας –Ελλάδος -που οραματίστηκε ο δικτάτορας Γεώργιος Παπαδόπουλος, στην «Οθωμανοκρατία» του Δρ. Νταβούντογλου, που ενστερνίστηκε ο Γεώργιος Παπανδρέου . Αυτό συμβαίνει και στην Κύπρο με τον «Καταστρόφια», το ίδιο επαναλαμβάνεται στο Αιγαίο και τη Θράκη με την εδώ και χρόνια ενδοτική πολιτική όλων των νενέκων. Αύριο δεν μένει παρά η πλήρης υποταγή στην Άγκυρα και στην νέα Υψηλή Πύλη. Η διπλωματία του «ζεϊμπέκικου» του G.A.P και οι «κουμπαριές» του Κωστάκη τώρα αναβαθμίζονται στο «χορό της κοιλιάς» και σε άλλες απαιτήσεις των τούρκων πασάδων και ιμάμηδων από την χρεοκοπημένη «παλλακίδα » των Αθηνών. Ο κ. Ερντογάν έρχεται στα πλαίσια της «συγκυριαρχίας» της Κύπρου , του Αιγαίου και της Θράκης για να την επισφραγίσει και επισήμως. Πληροφορήθηκε ότι εκποιούμε λόγω χρεωκοπίας την εθνική μας κυριαρχία-όπως ομολόγησε ο G.A.P – και έτρεξε κι’ αυτός με υπουργούς και επιχειρηματίες να προλάβει. Ένας γείτονας που δεν αρκείται στις επιθετικές ενέργειες του εξ ανατολών, αλλά σιγοντάρει και τους από βορά επιθετικούς γείτονες :Σκόπια και Αλβανία. Πλήρης δηλαδή περίσφιξη , δι’ ελιγμού τύπου «ιλάγρας» (= τανάλιας ) Και σαν να μην έφθαναν αυτά επιτίθεται και με ανορθόδοξες δυνάμεις στο εσωτερικό μας για να μας διαλύσει εκ των ένδων για να επιβάλει κατοχή με τα συνεχώς αυξανόμενα ισλαμικά κύματα λαθρομεταναστών.

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να αντιδράσει . Η Ελλάδα δεν είναι προς εκποίησιν. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες . Δεν ανήκει στους χαρτογιακάδες, αμερικανοεβραίους και στους ‘μηδίσαντες’ της διασποράς. Ούτε στους ‘χεσμεντένηδες’ της Μαξίμου. Ανήκει στους προγόνους μας:

1/ Σ’ αυτούς που αντιμετώπισαν γενναία στο Μαραθώνα και στην Σαλαμίνα τον εξ ανατολών εισβολέα.

2/ Σ’ αυτούς που την απελευθέρωσαν από την πανίσχυρη Οθωμανική αυτοκρατορία , όταν υποστηρίζετο από την Ιερά Συμμαχία

3/ Στους πατέρες και τους παππούδες μας που απελευθέρωσαν το Αιγαίο , την Μακεδονία και τη Θράκη από τον τουρκικό ζυγό.

4/ Ανήκει ακόμη σε όλους τους σύγχρονους αγωνιστές του 1940-41, της Εθνικής μας Αντίστασης, της ΕΟΚΑ και όσων έπεσαν ηρωικώς υπέρ της ελευθερίας και της ακεραιότητάς της . Ανήκει όμως και στις επερχόμενες γενιές και εμείς δεν έχουμε δικαίωμα να την παραδώσουμε σκλαβωμένη , χωρίς να ρίξουμε μια ντουφεκιά. Η Τουρκία καταλαμβάνει εδάφη με τον φόβο , τον εκβιασμό και τον εξισλαμισμό.

Οι ψοφοδεείς δούλοι βλέπουν την Τουρκία σαν ‘τουρκικό γίγαντα’ και τρέμουν , διότι δεν τον μελέτησαν βαθύτερα. Δεν είναι και τόσο ισχυρός όσο τον φαντάζονται . Στην Κύπρο απέτυχε να δημιουργήσει το Τ/Κ κράτος, διότι το απέρριψε ο Κυπριακός λαός με το σχέδιο Αννάν. Προς τον ισλαμικό κόσμο συναντούν την καχυποψία των Αράβων που υπήρξαν κι’ αυτοί υπόδουλοι της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Τα παντουρανικά του σχέδια έμειναν όνειρα. Η διαμάχη στρατού-ισλάμ μαίνεται. Το Κουρδικό Κίνημα δεν λέει να κοπάσει. Κι’ αυτή ξοδεύει περισσότερα για να μην διαλυθεί ο πολυεθνικός «μπόγος» Επομένως γιατί φουσκώνουμε το ‘πλαστικό μπαλόνι’; Αυτές τις δύσκολες ώρες έπρεπε να συσφίξουμε τις σχέσεις μας με τους Βαλκανικούς γείτονες ( ιδιαιτέρως με τους Σέρβους), τους Αρμένιους, Άραβες και τους Κούρδους. Να κάνουμε ανοίγματα προς τη Ρωσία και Κίνα και να σφυρηλατήσουμε το πανευρωπαϊκό μέτωπο του «ΟΧΙ» στην ένταξη της Τουρκίας , όσο καιρό δεν συμμορφώνεται με το διεθνές δίκαιον και το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Επομένως δεν έχουν δικαίωμα χωρίς την σύμφωνη γνώμη του Ελληνικού λαού να προχωρούν στην παράδοση εθνικού εδάφους στον εχθρό. Δεν έχουμε τίποτα με τον τουρκικό λαό. Κι’ αυτός θύμα είναι όπως και εμείς κάτω από το σάπιο και θολό στρατιωτικο-ισλαμικό και οικονομικό καθεστώς . Και οι δύο χώρες είναι θύματα στα νύχια του Δ.Ν.Τ. Ασφαλώς θα είμαστε διατεθειμένοι να χειροκροτήσουμε την άφιξη του Τούρκου ηγέτη αν συνέβαιναν τα κάτωθι:

1/ Να αποσύρει τα στρατεύματα του Αττίλα από την Κύπρο

2/ Να άρει το “casus beli” και να σταματήσει τις προκλήσεις στο Αιγαίο και Θράκη

3/ Να διαλύσει την 4ην Τουρκική Στρατιά του Αιγαίου

4/ Να σεβασθεί το διεθνές δίκαιο, το δίκαιο της θάλασσας και το ευρωπαϊκό κεκτημένο.

5/ Να σεβασθεί τα ανθρώπινα , εθνοτικά και θρησκευτικά δικαιώματα του τουρκικού λαού και των εθνοτήτων της.

Αν όλα αυτά συμβούν τότε θα είναι καλοδεχούμενος ο Τούρκος ηγέτης.

Όσο αυτά εκκρεμούν εμείς οι απλοί πολίτες θα βροντοφωνάξουμε αύριο Παρασκευή 14/5 ώρα 7μ.μ στην

Πλατεία Κλαυθμώνος :

ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ.

ΕΙΣΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΕ ΛΕΟΝΤΗ.

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ .

http://amphiktyon.blogspot.com/

ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ , ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: